Sistemet e së ardhmes nga shtëpia e Salamander: Seria e profileve bluEvolution me një thellësi ndërtimi 82 mm. Ai kombinon ruajtjen superiore të energjisë me teknologjinë inovative të mbylljes në nivelin më të lartë dhe është i përshtatshëm në mënyrë ideale si një komponent për shtëpitë pasive. Humbjet e nxehtësisë zvogëlohen nga përdorimi i këtyre modeleve të kornizave dhe brezave të optimizuara posaçërisht në lidhje me një xham të trefishtë izolues me një mbulim skajor të përmirësuar termikisht. Dhe kjo ju kursen para!

bluEvolution 82 AD

Për një ekuilibër optimal të energjisë

Dizajni inovativ me 6 dhoma me një thellësi ndërtimi prej 82 mm dhe teknologji të sofistikuar mbylljeje siguron izolim termik optimal dhe efikasitet maksimal të energjisë.

Përveç kësaj, përbërësit e sistemit të bluEvolution 82 AD janë 100% të ripërdorshëm, pasi vetëm uPVC që është e ndashme sipas llojit përdoret për prodhim.

 • Profili me 6 dhoma
 • Guarnicioni i tapës
 • Thellësia e ndërtimit: 82 mm
 • Deri në Uw = 0,67 W/(m2K)
 • Lustrim: deri në 52 mm me ngjitje shiriti ngjitës deri në 54 mm
 • Izolimi i zërit: deri në 46 dB
 • Klasa 2 e rezistencës ndaj vjedhjeve
 • Fushat e aplikimit: Dritaret e varura anesore dhe te poshtme, dritaret me anim dhe kthese, dyert e hyrjes, dyert e hyrjes anesore dhe dyert paralele me anim dhe rrëshqitje

bluEvolution 82 MD

Efikasiteti i energjisë

Në një dimension të ri

Brügmann blueEvolution 82 MD i shton një dimension krejtësisht të ri konceptit të ruajtjes së energjisë. Përdorimi i një copë litari qendrore në kornizë përmirëson më tej vetitë e performancës termike dhe akustike të dritareve tuaja. Për më tepër, sistemi i sofistikuar i vulosjes siguron mbrojtje të besueshme kundër efekteve të motit dhe e bën shtëpinë tuaj në mënyrë luksoze të rehatshme në çdo kohë të vitit.

 • Profili me 6 dhoma
 • Rondelë qendrore
 • Thellësia e ndërtimit: 82 mm
 • Deri në Uw = 0,65 W/(m2K)
 • Lustrim: deri në 52 mm me ngjitje shiriti ngjitës deri në 54 mm
 • Izolimi i zërit: deri në 47 dB
 • Klasa 2 e rezistencës ndaj vjedhjeve
 • Fushat e aplikimit: Dritaret e varura anesore dhe te poshtme, dritaret me anim dhe kthese, dyert e hyrjes anesore dhe dyert paralele me anim dhe rrëshqitje

bluEvolution 92

Sistemi i profilit bluEvolution 92 bashkon teknologjinë më të avancuar të orientuar drejt së ardhmes me dizajnin modern dhe pragmatik për gjeneratën e re të dritareve të klasit botëror. Profili i optimizuar me 6 dhoma me një thellësi ndërtimi prej 92 mm siguron izolim termik superior dhe efikasitet të shkëlqyer të energjisë. Kombinuar me një gjerësi të dukshme filigran prej vetëm 118 mm, përfitime diellore falë incidencës së lartë të dritës dhe qëndrueshmërisë mjedisore të 100% të riciklueshme të uPVC, ky është një nga sistemet e Salamander të së ardhmes.

 • Profili me 6 dhoma
 • Rondelë qendrore
 • Thellësia e ndërtimit: 92 mm
 • Deri në Uw = 0,70 W/(m2K) (me çelik të ndarë termikisht)
 • Lustrim: deri në 60 mm
 • Izolimi i zërit: deri në 47 dB
 • Klasa 3 e rezistencës ndaj vjedhjeve
 • Fushat e aplikimit: Dritaret e varura anesore dhe te poshtme, dritaret me anim dhe kthese, dyert e hyrjes anesore dhe dyert paralele me anim dhe rrëshqitje