Për ne

LiderPlast Group është një prodhues kryesor në Kosovë për PVC, Glass dhe Alumin.

Përmes objekteve tona moderne të prodhimit dhe kontrolleve të rrepta të cilësisë përgjatë gjithë linjës së prodhimit, ne sigurojmë krijimin e produkteve superiore me vlerë të lartë të shtuar. Hulumtimi dhe zhvillimi ynë i vazhdueshëm çon në ofrimin e zgjidhjeve unike me shumë karakteristika inovative dhe Unike, të cilat plotësojnë plotësisht nevojat e klientëve tanë.

LiderPlast Group ka profilin e duhur për çdo aplikim dhe është sinonim me nivelin më të lartë të cilësisë së produktit dhe shërbimit.